Lagerlokaler med lagerhantering

Letar du efter lagerlokal med lagerhantering? För att underlätta för dig erbjuder vi lokaler bemannade med truckförare, lagerarbetare och maskinförare.

<span id=Snabba, effektiva och lönsamma lösningar ">

Snabba, effektiva och lönsamma lösningar

 

Företagshus har sedan starten 1976 haft stor efterfrågan på bemannade lager i olika former. För att kunna hjälpa dig med allt inom lagerhantering har vi därför anställt truckförare, maskinförare och lagerarbetare. De kan till exempel utföra:

– Lastning och lossning med truck
– Lastning och lossning med hjullastare
– Lastning och lossning av sjöcontainers
– Orderplockning och avrop

 

Vi har stor erfarenhet av lagring av livsmedel – i allt från bulkvara till färdigpaketerade produkter. Flera av våra lager är livsmedelsregistrerade och vi har skadedjursbekämpning enligt BRC-standard. I Företagsbyn i Hög har vi ett gemensamt lager bemannat med vår lagerpersonal som hjälper till med orderplock och bokning av transporter. Du som kund betalar per pallplats.

Här är några exempel på Företagshus logistikkunder: Jordbruksverk, Nordic Sugar, Rexam, Svenska Foder, Candyking, Akzo Nobel, Alfa Laval, GP-last, Vestas, Åkerlund & Rausing med flera.

 

“Vår kombination av fastighetsförvaltning och logistikverksamhet har gjort oss unika på marknaden. Tveka därför inte att höra av dig till oss när ni behöver en logistikpartner!”