Har du en verksamhet som skulle blomstra i en attraktiv boendekommun med goda pendelmöjligheter till storstäder? Då kan Eslöv vara platsen för dig att hyra en ledig lokal på. Vi på Företagshus erbjuder en stor mängd olika lokaler i staden. 

Detta erbjuder vi att hyra:

Vi har lediga lokaler i olika former och storlekar, för att du ska hitta något som passar dig. Vi erbjuder lokaler för såväl kontor, lager, butik och produktion. Allt detta i en av Sveriges mest expansiva industristäder där bolag såsom Felix utvecklats, som dessutom är lätt att ta sig till kollektivt tack vare Pågatågen. Låt Företagshus hjälpa dig hitta din lokal i Eslöv, så att du kan lägga fokus på din verksamhet!

Läs mer Path Created with Sketch.

Kontorslokaler i Eslöv

Vi har ljusa och fräscha kontorslokaler tillgängliga i Eslöv. De ligger lättillgängligt för att medarbetare, kunder och samarbetspartners ska kunna ta sig dit, samt är moderna och välutrustade.

Företagshus erbjuder dessutom våra hyresgäster en rad olika tjänster, bland annat receptionstjänster, mötesrumsfaciliteter och tillgång till ett gemensamt kök. Vi tillhandahåller även säkerhets- och underhållstjänster dygnet runt. Om du letar efter kvalitativa kontorsutrymmen i Eslöv visar vi dig gärna runt i lokalerna och diskuterar dina specifika behov.

Lager-, logistik och verkstadslokal

Vi har även logistiks- och lagerhållningslokaler i Eslöv. De lämpar sig för lager-, logistik- och verkstadsverksamhet. Lokalerna har en total yta på uppemot dryga 4000 kvadratmeter och går att anpassa på flera sätt utifrån era behov.

Tomt i Eslöv

Är du ute efter att hyra en tomt strax utanför Malmö har du kommit helt rätt. Företagshus Vi har ett markområde på ca 25 000 kvm i Eslöv. Tomten, som ligger på verkstadsvägen, är just nu helt obebyggd men översiktsplanen ger möjlighet till stadsbygd. 

Intresserad av att hyra något särskilt?

Har någon av lokalerna fångat ditt intresse är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Företagshus. Kontakta oss via telefon 046-709290, mejl info@foretagshus.com eller fyll i vårt kontaktformulär.