Vi på Företagshus är experter på att hitta passande industrifastigheter och kommersiella fastigheter i Skåne. Sedan 1976 har vi verkat för att vara Skånes mest familjära fastighetsbolag. Välkommen att utforska vårt utbud eller kontakta oss för att få reda på mer.  

Här finns vi

Med fokus på Skåne finns våra fastigheter naturligtvis i flera städer i regionen. På dessa orter kan du hitta Företagshus kommersiella fastigheter:

Läs mer Path Created with Sketch.

Typer av fastigheter vi erbjuder

Företagshus erbjuder företagare möjligheten att hyra lediga kommersiella fastigheter i Skåne. De tillgängliga lokalerna är kontorslokaler, lagerlokaler, produktionslokaler, butikslokaler, skollokaler, restauranglokaler och vårdlokaler. Detta ger entreprenörer möjlighet att hitta den perfekta lokalen för sina affärsbehov.

Hyr fastighet av Företagshus

Att hyra en kommersiell fastighet genom Företagshus är en enkel och smidig process. Först kan du som företagare kika bland de tillgängliga fastigheterna här på hemsidan. När du har hittat en fastighet som uppfyller behoven kan du kontakta Företagshus för att boka en visning. Om du efter visningen av fastigheten bestämmer du för att gå vidare med uthyrningen är det bara att skriva under kontraktet och flytta in i ditt nya kommersiella utrymme.